Říjnový zpravodaj

Vážení klienti,

nádherné září je za námi, dny se zkracují a přichází doba, kdy více cvičíme uvnitř… my jsme připraveni, máme pro Vás spoustu nových lekcí s našimi stálými lektory, ale ve všech sálech potkáte i nové tváře, tak se neváhejte s nimi seznámit osobně.

Stále představujeme náš tým, je nás hodně a zdaleka nejsme u konce.. medailonky najdete jak na našem webu, Facebooku nebo Instagramu. Společně s představením je pro Vás vždy připravena nějaká výzva, nebo hádanka… Například dnes končí Mončina výzva: Kolik schodů ujdete na našem cardio stroji za 1/2 hodiny? Rychle posílejte svoje výkony! Vítěz dostane od Monči trénink…

A kdo je mezi námi nový?

Protože většina našich klientů jsou ženy, začnu mužem – Ondra Vencl Vás bude rád provázet při Vašem cvičení v posilovně jako osobní trenér, nebo v multifunkčním sále na kruhovém tréninku.

Novým spinningovým lektorem je Pavla Miřejovská.

V jógovém sále je novým členem týmu Monika Jelínková.

Jak se Vám líbí kombinované lekce HEATu nebo spinningu s posilováním? Už jste je vyzkoušeli?

Co Vás čeká v říjnu za akce?

do 5.10. máme garantovaná místa v hotelu Sklář v Harrachově (tak ať se Vám nestane to co s víkendem ve Špindlu, že bude plno)

5.-7.11. GIGA víkend BODY&MIND v Harrachově

A co to znamená GIGA víkend? Staneme se součástí nádherné akce, kde si pod vedením nejen Gábiny Kristlové, ale dalších skvělých lektorů budete moci vyzkoušet a zažít různé lekce, celkem budete moci vyzkoušet 10 lekcích různých jógových stylů a jako bonus si můžete i zatančit PortDeBras, Zumbu, nebo Latino dance! Jednoduše, máte se na co těšit! Přihlásit se můžete odpovědí na email, nebo na tomto odkazu: https://www.capro.cz/zajezdy/giga-vikend-body-mind-5.html

8.10. v 17.30 opakovací lekce hormonální jógy pro ženy

9.10. seminář „jak správně cvičit“ – pro koho je seminář určen? Pro Vás pro všechny ať už děláte jakýkoliv pohyb, nebo sport! Dělejte ho správně! A to především fyziologicky správně, tak jak je Vaše tělo nastavené. Jak využít střed těla a kde ho vůbec máme? To všechno a mnohem víc se dozvíte a hlavně si na Vašem těle vyzkoušíte.. přihlásit se můžete na recepci.

14.10. „jde to i bez masa“ – to je další z našich kuchařských minikurzů – chcete obměnu, ale nevíte jak? Máte rádi polévky, ale je to stále dokola? Nevíte co na svačinu pro sebe a děti? Tak tento kurz je na míru šitý právě pro Vás. Není to o uvaření konkrétního jídla, je to právě o nápadech a obměnách, o náhradách za maso, je to jednoduše o zdravém a chutném jídle!

29.10. seminář „jak správně cvičit“ – ten minulý termín se Vám nehodil? Nevadí…pro koho je seminář určen? Pro Vás pro všechny ať už děláte jakýkoliv pohyb, nebo sport! Dělejte ho správně! A to především fyziologicky správně, tak jak je Vaše tělo nastavené. Jak využít střed těla a kde ho vůbec máme? To všechno a mnohem víc se dozvíte a hlavně si na Vašem těle vyzkoušíte.. přihlásit se můžete na recepci sportcentra.

13.-14.11. kurz hormonální jógy pro ženy

Prosba na závěr: Prosíme Vás, abyste se na skupinové lekce hlásili včas, je nám velmi líto, když lekci zrušíme a před lekcí se nám ozvete, že jste chtěli jít. Lekce se ruší 3 hodiny před jejím začátkem. Dopolední lekce se ruší ve 21.00 den předem. Nedělní ráno ale bohužel rušíme již v sobotu ve 13hod, kdy se sportcentrum zavírá. Děkujeme za pochopení a spolupráci.

Těšíme se na Vás! 🙂

VEKTOR tým