Představujeme náš tým: Barča

Ahoj, jmenuji se Barča a jsem lektor H.E.A.T. programu ve Vektoru.

Sportuji od malička a bez sportu si nedokážu představit život, naplňuje mě a zbavuji se tak  stresu. Ráda zkouším nové věci a díky tomu jsem si vyzkoušela spoustu sportů . Nejvice jsem si oblíbila horské kolo, turistiku, v zimě kombinaci běžeckého a sjezdového lyžování.

Když jsem objevila  H.E.A.T. program, byla jsem nadšena a v kombinaci s hudbou jsem si H.E.A.T. zamilovala a v roce 2014 jsem se stala certifikovaným lektorem. Následně jsem si v roce 2015 zaběhla své první půlmaratony.

Mám ráda H.E.A.T., protože je zaměřen na spalování tuků, posilování a zvětšování svalové hmoty bez přetěžování kloubů, je též prospěšný pro krevní oběh, protože pohyby jsou plynulé, pravidelné a pohyb nohou podporuje žilní návrat krve do srdce, jde o aktivitu postavenou na nejpřirozenějším lidském pohybu-chůzi, na kterou je lidské tělo velmi dobře přizpůsobeno.

Ráda posouvám vlastní hranice a limity. Budu se snažit být Vaší průvodkyní a instruktorkou. Největší odměnou pro mě bude Vaše klidná mysl a propocené tričko 😉 Tak přijďte a pojďme si společně užít hodinu plnou pohybu a hudby!

A moje výzva pro Vás: Zkus odhadnout kolik za hodinu H.E.A.T. programu ujdu kilometrů?

Moje motto: „Síla nepochází z fyzických schopností, ale z nezlomné vůle.“

Těším se na Vás! Barča