Regenerační, uvolňující a zotavovací terapie pro Vás!

Jde o originální spojení různých technik a principů – ruční stimulace a tření kůže a podkoží, vibrace, rolování a komprese s použitím různých pomůcek jako jsou válce, míčky, tyče,… dále masáže olejem nebo krémem, ale i lehké pohyby v podobě spiraldynamik, restorativních pozic, fasciálního protahování. Celá procedura přispívá k optimálnímu fungování myofasciálního systému, což se promítne v efektivitě pohybů, ve vnímání těla, v lepší spolupráci svalů a fascií, v pohyblivosti a pružnosti kloubů, svalů a tkání, ve flexibilitě a odolnosti fascií, v kvalitnější hydrataci a proudění tekutin, v efektivnější a rychlejší regeneraci a také v pocitech příjemného naladění, pozitivních emocí a celkového oživení a vitality.

Úspěšnost terapií podpoří:
– speciální krém z irského mechu: druh mořské řasy, která je bohatá na rostlinný kolagen
– hydratace lahodnou vodou z i9 láhve
– prohřátí v infrakabině (dle nabídky)

Na co se můžete těšit? Na originalitu terapií, empatický přístup, variabilitu technik, osvěžující relaxaci, dotykový prožitek, inspirativní čas a dlouhodobější péči osobního terapeuta.

Cenová nabídka:

  • specifická 40 min – 480 Kč (šťastná chodidla®)
  • komplexnější 55 min – 680 Kč (dolní končetiny nebo záda a šíje…)
  • kombinace obou 85 min – 980 Kč

A kdo se o Vás bude starat?

Libor Čipel – trenér, pohybový a volnočasový specialista se širokým záběrem aktivit. Je tvůrcem vlastního konceptu Derde Leven, který nabízí originální vizi pohybového rozvoje a regenerace těla i mysli. K tomu používá různé strategie a metody, které sám na sobě vyzkoušel a které mu přinesly užitek v tom, že fungují vyváženě a optimálně. Variabilitu podnětů považuje za klíčovou. Je absolventem Fakulty tělesné kultury UP Olomouc oboru rekreologie. Praxi se věnuje už více jak deset let, vlastnímu konceptu od roku 2010.

Kontakt: 773 551 221 nebo cipel@seznam.cz