Červencový zpravodaj

A je to tady… další školní rok za námi…

Před námi je čas prázdnin a dovolených, které budeme čerpat i my, zaměstnanci VEKTORu.

POZOR! Cvičíme u moře…. https://www.capro.cz/zajezdy/aktivni-cvicici-tyden-s-gabinou-a-honzou-kristlovymi-2.html

NOVINKA! Letní venkovní cvičení pro mamky a děti v kočárku… fitMAMI OUTDOOR – Speciální outdoorové lekce „cvičení s kočárky“ kombinující běh, posilování problematických partií, ale také prvky z atletiky a fitness. Vše doplněno říkankami a zábavou i pro děti v kočárcích.

Letní provozní doba (1.7.-4.9.)
PO-ČT: 6.30-12.00 a 14.30-21.00
PÁ: 6.30-12.00 a 14.30-20.00
SO: 7.30-12.00
NE: 7.30-12.00 a 16.30-20.30

V průběhu prázdnin nás čekají velké změny.

Bohužel po dlouhých letech provozování skupinových lekcí HEATu tato činnost skončí na konci července. Provoz samostatného sálu na HEAT a spinning bude ukončen pro malý a upadající zájem ze strany klientů. Noví lektoři ani klienti na tuto aktivitu nepřicházejí a pokud je na lekci záskok za lektora, lekce se ruší.

Jak to tedy bude vypadat?

Lekce spinningu najdete od srpna v rozvrhu „multifunkčního sálu“a prosíme o Vaši rezervaci, budeme připravovat kola v počtu provedenáých rezervací.
HEAT, který v omezeném množství strojů zůstane ve stávajícím sále budete samozřejmě moci využívat jako ostatní cardiostroje. Ze sálu na HEAT a spinning tedy vznikne cardiozóna,  kterou rozšíříme o další stroje a prostor na individuální cvičení. 

V rozvrhu zůstane záložka „CARDIO“ a lekce „cardio a posilko“, kde budeme kombinovat 20min na jakémkoliv stroji (tedy včetně HEATů) a následné posilování.

Pokud nenavštěvujete žádné jiné lekce kromě HEATů, můžete Vaše vložené prostředky a permanentky i po ukončení skupinových lekcí čerpat na vstup do posilovny (včetně cardiozóny).

Děkujeme za pochopení a přejeme krásné léto! 🙂

Váš VEKTOR tým