Představujeme náš tým: Teri

Ahoj, jmenuji se Terka a jsem lektor ve VEKTORu…
Sportu se věnuji odmalička, mým velkým vzorem je můj taťka, který mě postupně provázel všemi sporty od lyžování, plavání a kola až po sportovní gymnastiku, kterou trénoval. Pak přišel tanec a aerobik, nejprve jsem byla klientem a posléze jsem ve 20ti letech absolvovala svůj první lektorský kurz. Následovala lavina kurzů na všechno možné co si jen v tělocvičně umíte představit (od aerobiku, stepů, cvičení pro těhotné, přes BOSU, spinning a jógu až po moji dnešní lásku PortDeBras). Funkční trénink a tanec, to je náplň mých lekcí ve VEKTORu. Můžeme se potkat na BOSU, při dynamickém strečinku (FDS), nebo při posilování vahou vlastního těla.
Ve svém civilním životě jsem se 17 let věnovala zahraničnímu obchodu, ale nyní jsem šťastnou maminkou 4 dětí a ke své původní profesi se již pravděpodobně nevrátím. Vyměnila jsem ji totiž za práci kosmetické poradkyně a vizážistky ve společnosti Mary Kay, která mě pohltila a která mě naplňuje.
Moje výzva pro Vás je právě z mojí profese kosmetické poradkyně: Kolik novinkových lesků na rty máme v nabídce? Ten z Vás, kdo bude svým tipem nejblíž ode mě dostane buď lesk na rty dle vlastního výběru, nebo kurz líčení.
Těším se na vás úterý-čtvrtek-neděle v 18hod.
Vaše Terka