Představujeme náš tým: Léňa B.

Ahoj, jmenuji se Lenka a jsem trenér ve VEKTORu. Bez pohybu si svůj život nedokážu představit. Sportuji od mládí a zamilovala jsem si cyklistiku, ať už na silničce nebo na MTB a ve fitku mě nejčastěji uvidíte s Kettlebellem nebo na TRX. Při svých lekcích kombimuji silový a dynamický trénink, ke klientům přistupuji individuálně podle jejich kondice, věku a možností.
Umím Vás motivovat, poradit a podpořím Vás…cvičit už ale musíte sami 😀.
Za dobu své trenérské praxe jsem si uvědomila, že pohyb je důležitý v každém věku: udržíte si kondici, zdraví a v neposlední řadě dobrou náladu a pocit z toho, že ovládáte své tělo.

Absolvované školení a licence: spinning isnstruktor, osobní trenér, TRX, HEAT a Kettlebell.

Můžeme se potkat na lekcích kruhového tréninku v úterý od 19:15, ve čtvrtek od 18:00 na lekci tabaty s využitím TRX, Kettlebellů a váhy vlastního těla, a kdo by chtěl kombinaci aerobní zátěže a silové, pak od září spouštíme kombinované lekce – moje bude ve čtvrtek od 19:00 spinning spojený s posilováním horní poloviny těla a core.

A moje motto? NEVER GIVE UP / nikdy se nevzdávejte! 
Moje výzva je velmi jednoduchá… Kolik váží všechny jednoručky v naší posilovně? Svoje tipy posílejte do pondělí do 13:00, kdy bude představen další člen našeho týmu. Ten kdo bude svým odhadem nejblíž, od nás dostane koncentrát pro přípravu proteinového nápoje obohaceného aminokyselinami a vitamínem B6 💪
Jsem tu pro Vás, abych Vás v tom podpořila.

Lenka