Skupinové lekce startují od 24.5.!

Vážení klienti a sportovní příznivci,

konečně nadešel náš čas a od pondělí 24.5. můžeme opět rozjet skupinové lekce s vašimi oblíbenými lektory! 🙂 Skupinky budou povoleny v režimu max. 12 osob.

Máme pro Vás předběžný letní rozvrh skupinových lekcí platný od 24.5.2021 – najdete pro jednotlivé sály v záložce ROZVRH. Něco chybí? Lekce nebo čas? Dejte nám vědět a my uděláme maximum!

A co nás čeká?

  • Do prázdnin bude probíhat každé pondělí od 16h cvičení pro Vaše děti (6-8let) založené na principech dětské jógy. Opět je třeba dítě na lekci předem přihlásit (minimální počet jsou 4 děti).
  • Cvičení miminek, batolat a dětiček se taktéž koná v příštím týdnu! 🙂 Lektorka Káťa pak jen nebude v týdnu od 31.5. přítomna, takže si dáme týden pauzu a pak budeme dál vesele pokračovat! 🙂
  • Nová pondělní lekce funkčního dynamického strečinku, nejen že budete protahovat, ale také jemně posilovat. Od 17:15 každé pondělí s Terkou!
  • Dostaňte se DO FORMY s Eliškou! Lekce pro ty, kteří dlouho necvičili.. 😉
  • …a těšit se můžete na mnoho a mnoho dalšího! 🙂

Společnost Multisport spouští své karty od pondělí 17.5. a karty ActivePass by měly být aktivní od úterý 1.6. Prosím, ujistěte se, že Vaše karta je platná, a v případě nefunkčnosti se obraťte na svého zaměstnavatele, děkujeme.

Platnost Vašeho účtu si můžete zkontrolovat v on-line rezervačním systému. Přihlašovací údaje: Vaše příjmení s diakritikou a heslo je číslo Vaší karty.

Obsluha recepce nebude klienty kontrolovat, jestli mají u sebe doklad dle nařízení ministerstva zdravotnictví. Klient je pro případnou kontrolu hygienou nebo policií vybaven příslušným potvrzením.

Děkujeme za Vaši přízeň a těšíme se v pondělí „na značkách“! ????

Váš VEKTOR tým