JÓGA ON-LINE

Vážení klienti,

bohužel to vypadá, že se dveře Vašeho sportcentra hned tak neotevřou ???? Opět Vám tedy nabízíme možnost on-line cvičení s našimi lektory. Tentokrát Vám nabízíme cvičení na kanále YouTube, nemusíte si tedy zřizovat žádné účty na sociálních sítích.

Jógové lekce budou vždy v předem stanoveném čase a vy od nás obdržíte originální odkaz na Vámi předplacenou lekci. Pravidelně se nyní budou konat tyto lekce:

  • Pondělí od 18:30 Hathajóga s Míšou!
  • Úterý od 16:45 Powerjóga pro začátečníky s Blankou!
  • Čtvrtek od 15:30 Jóga pro zdravá záda s Lenkou!
  • Čtvrtek od 18:00 Hathajóga pro začátečníky s Maky!

Rezervace můžete provádět v on-line rozvrhu našeho rezervačním systému v záložce Jóga on-line – rezervace na danou jógovou lekci je možná den předem. Rezervujte se prosím s předstihem, abychom Vám stihli zaslat originální odkaz na lekci. Při pozdější rezervaci Vám nestihneme zaslat odkaz pod kterým si lekci můžete v daný čas pustit.

Nadále zůstávají v režimu také on-line lekce s Gábi, a to dle níže uvedeného rozpisu:

  • Pondělí 2.11. od 18:00 Jóga pro zdravá záda s Gábi!
  • Středa 4.11. od 18:00 Slow-flow jóga s Gábi!
  • Středa 11.11. od 18:00 Powerjóga s Gábi!

Rezervace můžete provádět v on-line rozvrhu našeho rezervačním systému v záložce ON-LINE – rezervace na danou jógovou lekci je možná den předem. Rezervujte se prosím s předstihem, abychom Vám stihli zaslat originální odkaz na lekci. Při pozdější rezervaci Vám nestihneme zaslat odkaz pod kterým si lekci můžete v daný čas pustit.

Částka za lekci se strhne z Vašeho účtu dle typu Vašeho předplatného (depozit, či lekce z permanentky), lekce se ve stanoveném čase pro Vás zpřístupní a zůstane na našem YouTube kanále 24 hodin po odvysílání a vy se k lekci budete moct následující den vrátit a zacvičit si znovu, nebo si zacvičit v jiný čas.

Nemáte u nás žádný účet a chcete s námi cvičit? Můžete se registrovat v našem on-line rozvrhu a pomocí portálu COMGATE vložit finanční prostředky, také můžete částku zaslat na náš bankovní účet (2200801864/2010, do poznámky Vaše jméno) – jednorázová lekce 120,- Kč.

Rezervovat se můžete také na emailu: sejbova@vektorsport.cz, kam také zasílejte všechny své případné dotazy. Děkujeme za pochopení a spolupráci! 🙂