Kurzy pro děti startují v září!

Přirozený pohyb je to, co děti postrádají… Už odmala z dětí děláme vrcholové sportovce, ale umělo by Vaše dítko vylézt na strom? Ohne se bez problémů a nemá skoliózu? 

VEKTORÁČEK je všeobecná sportovní přípravka pro Vaše děti. A na co se můžete v rámci VEKTORÁČKU těšit? Určitě si z našich aktivit vybere i Vaše dítko!

Cvičení pro děti

Děti na startu VĚTŠÍ
(děti 5 - 6 let)
pondělí 15.00 - 15.45
Děti na startu MENŠÍ
(děti 3 - 4 roky)
čtvrtek 15.00 - 15.45

Pružnost a síla s Maky  pokud chcete pro své dítě spojit posilování s protahováním formou jógy, pak je toto cvíčo přímo pro vás. Děti budou také cvičit na bosu, a nebo například s overballem. Cvičit se bude každé pondělí od 16.00 pro děti od 6 do 8 let, pro děti starší ve věku od 9 do 10 let cvičíme ve čtvrtek od 17.00 hodin.

Školička badmintonu – pokud máte doma malého sportovce/sportovkyni, které baví badminton, nebo jen chcete, aby se přiučily základy nového sportu, pak nevájete a přihlaste Vaše dítě do badmintonové školičky. Je vhodná pro děti od 7 do 10 let a rozhodně bude děti bavit! Školička bude probíhat každé pondělí od 17.00 hodin.

Hýbeme se pro radost s Eli – cvičení bude probíhat formou kruhového tréninku a nebudou chybět ani honičky, hry a základy aerobiku. Pokud se Vám takto zaměřené cvičení líbí a je Vašemu dítku od 6 do 8 let, tak ho neváhejte přihlásit. Cvičit se bude každou středu od 16.00 hodin.

Začínáme cvičit v týdnu od 23. září 2019!

  • Cena:
    • 1 kurz týdně 1.800,-/pololetí
    • 2 kurzy týdně 3.300,-/pololetí

Přihlášku ke stažení najdete zde, nebo obdržíte na recepci. Podklady pro platbu jsou součástí přihlášky. Vyplněné přihlášky zasílejte na e-mail: sejbova@vektorsport.cz