Přístrojová lymfatická masáž

Tato procedura patří mezi metody hubnutí, formování postavy a detoxikaci organismu!

Lymfatická masáž se doporučuje: při problémech s celulitidou, při problémech s nadváhou, při pocitu unavených nohou, při otocích nohou, jako prevence křečových žil a rozšířených žilek, při bolestech zad a na tzv. pivní břicho.

Vaše míza se rozproudí závratnou rychlostí, pročistí se vám tělo, zlepší funkce orgánů a zbavíte se případných otoků. Lymfatické ústrojí přirovnávají odborníci ke kanalizaci a tělo k velkoměstu. Přístroj určen pro tlakovou kompresi, vyhlazení celulitidy, odvodnění těla, zlepšení vzhledu, odstranění pocitu těžkých nohou u osob, které mají velké zatížení dolních končetin. Dochází k úpravě hmotnosti a zpevnění problematických partií a detoxikaci vašeho organizmu.

Lymfatická masáž se provádí pohodlně vleže alespoň hodinu po jídle a neměla by být přerušována. Po proceduře je vhodné hodně pít. Výsledek po lymfatické masáži je takřka okamžitý! V nohou nastupuje pocit lehkosti, zmenšuje se objem stehen, boků i pasu. K intenzivnímu rozproudění lymfatického systému (ošetření celulitidy, redukce tuku, kompletní detoxikace organismu) je optimální alespoň 10 aplikací ideálně 2-3x týdně. 

Kontraindikace
Akutní neuropatie, akutní plicní edém, akutní trauma měkkých tkání, akutní tromboflebitida, akutní žilní onemocnění, cévní mozková příhoda, epilepsie, erysipel, horečnaté stavy, choroby jater, infekční onemocnění, maligní hypertenze, nejasné břišní potíže, nekompenzované kardiovaskulární onemocnění, otoky způsobené ledvinovým nebo srdečním onemocněním, osteosyntéza nebo kloubní náhrady v léčené oblasti, špatná funkce ledvin a štítné žlázy, zhoubné onemocnění, těhotenství.

Cena: 350,- (pro klienty VEKTOR sportcentra 250,-) za jednu přístrojovou lymfatickou masáž 50 minut.

Objednávat se můžete na e-mailu: kristlova@vektorsport.cz nebo na telefonu 777 767 685.